torstai 21. elokuuta 2008

Huoh,alan pitää tämmösiä päiväkirja tyyppisiä sivustoja siis.. :) Varmastikkin eniten äitin iloks,nii se saa sit lukee mun törttöilyjä ihan täältä missä koko maailma voi ne kuulla. :D:D Hih.. Tänään alotan tätä urakkaa pikkusen tässä siivoilun ja tiskaamisen ohella. Huh,on jo torstai,viikko on mennytkin tosi nopeesti taas,ei oikeen kerkee päiviä edes huomata. Kerronpas nyt tästä viikosta sit pikkusen.. =)
Maanantai
:Huh,taas alko karsee viikko kello viiden herätyksel. Aaa,ei kun pystyyn muka pirteenä keitteleen kahvia,että pysyy edes hetken aikaa pystyssä. Kuuden aikaan aamulla jään yksin kotiin ja alkaa päivittäinen koneella istuminen.. :D Aina siihen asti että alkaa piirretyt. :D Ja Serranon perhe,se on koko päivän kohokohta. Huh.. Loppupäivä kuluikin siivoillessa ja pikkusilla päivätorkuilla. :)
Illalla käytiin sitten vielä murun äitin tykönä ja tehtiin ruokaa.
Tiistaipäivä oli hyvin samanlainen lukuunottamatta sitä,että illalla maattiin kotona ja SYÖTIIN HYVIN, kuten Nöpö-kissani on opettanut. Salkkaritkin alko taas,niin on jotain iltailoo.. =) Sitten tuli vielä vähän hoidettuu uusinta harrastusta,pienoismallien kokoamista ja maalaamista.
Keskiviikkopäivä alkoi samalla tavalla kuin kaikki muutkin päivät,mutta aamulla sain fiksun ajatuksen,että minäpäs lähden shoppailemaan. Matkaan tarttui sähkövatkain,herätyskello ja muutama muu jännä tavara. Huoh,sitten tulin takasin kotiin ja keitin kahvit.. =) Lähdettiin Janin treeneihin,huoh ei olis pitäny mennä,on korvat kipeet. :D Jani siis soittaa bassoa eräässä bändissä. =) Ja kovaa pojat soittavat,kyllä korvaparat kärsivät. =) =) Huh,kotiin sieltä päästiin vasta yhdeksän aikaan ja siinä vaiheessa olikin jo niin pitkä päivä takana että meinas tulla väsy. Nukkumaan siis. =) Paitsi huomasin että tv:stä tulee Urban Legend ja hölmönä aloin kattoo sitä ja vielä yksin. Pelotti niin et meni uni ohi.. Huhuhuhh... No kyl sit jossai vaihees pystyin painaan pään tyynyyn.......
Tänä aamuna meillä ei soinutkaan herätyskello ollenkaan,meinas tulla pitkät unet. :D Mut ei sit onneks tullutkaan. Huh,oli vaikeuksii nousta ylös.. :D Ihan väsyneenä.. Keitin ja join paljon kahvii ja kyllähän ne silmätki melkein aukes.. Kävinpä kurkistamas parvekkeelta ilmaa,ja voi ei,niin hirvee kaatosade että meni ilo heräämisestä. Höhh,ja sit piti vielä silti lähtee kauppaan... Nyyh,kastuin. Mut sit pääsin takasin sisälle kotiin ja lämmitteleen ja kuivaan itteeni... Hurrrr,nyt lämpenee. Ja siitä eteenpäin oonki vaan istunu koneel kirjottamas tätä ja GALLERIAS... :D

2 kommenttia:

Merja kirjoitti...

LOL
sun pitää liittyä blogilistalle niin saat enempi lukijakuntaa :))))

Kisumumma kirjoitti...

Voi minun pientä...