tiistai 24. maaliskuuta 2009

Jopas aika kuluu!!!

Ohhoh,huomasinpas tässä etten oo pitkään aikaan kertonu kuulumisiani täälläpäin maailmaa! No,eipä tässä muuta kun uutisia päivittään. Tässähän on tapahtunu niin hirveesti etten edes tiedä mistä pitäs alottaa!
Hmm,tällä hetkellä elämään ei oikeen mahdu mitään muuta kuin koulua,siihen on kova panostus meneillään,tai niinhän se on ollut koko ajan,mut nyt meillä on keittiöharjottelua kuusi viikkoo.
Tosi kivaa on ollu,aika kuluu niin nopeesti ettei oikeen kerkee itekkään tajuun sitä,humps vaan ja koko viikko on mennyt ja on taas viikonloppu ja samanlailla se vaihtuu takasi maanantaiks.
Joka aamu pitää herätä 4 aikaan,jotta pääsee 7 aikaan kouluun innokkaana ja pirteenä.
Harjotteluun kuuluu tosi monenlaista,salaattien ja erilaisten ruokien tekoa, leivän ja piirakoiden,niin suolaisten-kuin makeidenkin leipomista ja paljon paljon muuta.
Poltin tässä yksi päivä kätenikin tosi pahasti, oikeassa kädessä on suuri huutomerkin muotoinen palovamma,ihan hirveen kipeä ja ruma. =) Mutta tekevälle sattuu,eikös se niin mene?
Muuten päivät kuluvat enimmäkseen junassa istuen,joka päivä Riihimäelle, salkkareita katsoen ja sitten saakin oikeastaan mennä jo nukkumaan.
Haaveilen tässä parhaillaan omasta kämpästä Helsingissä ja sen pitäiskin melko pian järjestyä, onneksi.
Mitähän muuta?? Hmmh,no siinäpä tähän väliin tärkeimmät kuulumiset.
Kesäsuunnitelmiakin olen jo tehnyt,sain järjettömän päähänpiston etsiä eri paikkakunnalta kesätöitä ja olla siellä kesän ajan sitten. ;)
Mutta,nyt lupaan muistaa ahkerammin päivittää tätä blogia täällä ja pitää ihmiset ajan tasalla elämästäni.

1 kommentti:

Merja kirjoitti...

Kivaa että on kivaa :)
Mut miks joku haluaa sinne syrjäkylille muuttaa?kun täällä ihmisten ilmoillakin on asuntoja....